FODZONETERAPI  


Fodzoneterapi er en behagelig og effektiv behandling. Reflekszonerne for organer og væv behandles på føddernes under- og overside. Når reflekszonerne stimuleres, bliver energitilførslen balanceret, og det hjælper kroppen til bedre funktion og balance.


NEURO-FOD

Den Tibetanske Fod Refleksterapi  også kaldet Praxis Vertebralis, er en neurologisk teknik, der egner sig specielt godt i kombination med diverse refleksterapiteknikker.

Praxis Vertebralis giver bedre, hurtigere og mere målrettede resultater til behandling af smerter, sygdomme og dysfunktioner.

ANSIGTSZONETERAPI


Ansigtszoneterapi er en effektiv samt blid og behagelig stimuleringsmetode.


Ved at stimulere og arbejde med udvalgte nervepunkter, reflekszoner og akupunkturpunkter i dit ansigt, er det muligt at forebygge og behandle en lang række fysiske, psykiske og hormonelle ubalancer i kroppen.

 

STRESS OG TRAUMER


METODEN "Bipolare Refleksterapi"® Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, er begge udviklet af Lone Sørensen. LONE SORENSENSISTEM® METODE, fremkalder indre ro i hele nervesystemet, afhjælper stress og forløser gamle traumer.


De fleste mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for metoder, der giver den effekt, som vi har brug for.


Refleksterapi er én af disse indre RO-givende metoder.

Det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.